Intensivkurs i Sykdomslære


- sykdommene du kjenne til på fire timer!


Påmelding"Fantastisk engasjerte forelesere som gjør stoffet så lett å få tak på, på kort tid! Verdt hver eneste krone! Lærte mer på 4 timer her enn hva jeg noen gang har gjort på noen annen skole!! Fantastisk!!.”
- Silje, Universitetet i Stavanger


Velkommen til Apex-kurs!

Image

Vi bruker Apex-heftet som utgangspunkt for å tegne og forklare kjernepensum i Sykdomslære-faget på en enkel, oversiktlig og spennende måte. Målet vårt er at du skal forstå de viktigste poengene i faget og bli inspirert til å lære mer.


  • Du får Apex-heftet på e-post i forkant
  • Du kan stille spørsmål til kursholderne underveis
  • Du kan vinne premier i quizene gjennom kurset

Hvem er kurset for?

Image

Kurset i Sykdomslære er laget spesielt for sykepleierstudenter som skal ha eksamen i faget, men er også svært relevant om man studerer fysioterapi, vernepleie, paramedic, radiografi, medisin grunnfag eller idrett. Hvert år har vi også mange helsefagarbeidere, ferdigutdannede sykepleiere, vernepleiere på kurs som ønsker seg en grunnleggende repetisjon av faget. Kurset er åpent for alle som ønsker å delta.


Hva lærer jeg?

Image

Vi tar sikte på at du skal

  • Forstå de grunnleggende sykdomsprosessene i kroppen
  • Lære kjernemomentene til viktige sykdommer i mange av organsystemene
  • Oppleve at man får forklaringer som gir faglig oversikt, og som er krydret med viktige kliniske poenger

Vi tar for oss følgende temaer: Sykdommer i hjertet og sirkulasjonssystemet, respirasjonssystemet, blodet, nyrene og urinveiene, gynekologi, nervesystemet, fordøyelsessystemet, hormonsystemet, samt ortopedi og revmatologi.


Om Apex-kurs på Zoom

Image

Apex intensivkurs har holdt fysiske kurs for tusenvis av studenter over hele landet siden 2016, og er kjent for pedagogiske og underholdende kurs. Undervisningsteamet består av leger og medisinstudenter som brenner for formidling av medisinsk kunnskap.


  • Last ned Zoom og få deltakerlink når du kjøpet kurset
  • Få Apex-heftet på e-post. Print ut eller følg på skjerm
  • Deltakelsen din er anonym og uten deling fra ditt kamera


Meld deg på her


Du melder deg enkelt på ved å klikke på knappen under. 

Påmelding


"Heftet var genialt. Engasjerte forelesere."
- Emilie, OsloMet

"De forklarte ting på en lett måte i forhold til lærebøkene, og brukte hjelpemidler på en måte som gjorde at det ble morsomt."
- Anita, OsloMet

"Nå forstod jeg forskjellene på de ulike tilstandene! Skikkelig bra kurs, fikk veldig mye igjen for det! Nå satser jeg på bedre karakter enn bare bestått, som jeg gjorde før kurset."
- Maren, USN Bakkenteigen