Eksamenskurs i Medikamentregning


- vi lærer deg regneverktøyene du trenger for å bestå eksamen!


Påmelding"Fantastisk undervisning om et tema jeg vanligvis ikke gledet meg til. Lagt opp på en måte så man forstår og husker. Anbefales varmt!! Jeg har virkelig blitt motivert for å regne. Tusen millioner takk!"- Susanne, OsloMet


Forstå medikamentregning på tre timer!

Image

- enten du synes faget er vanskelig, vil ha en grundig innføring eller har lyst på tre timer med intensiv repetisjon før eksamen. Kurset vil tilstrebe å gjøre faget enkelt, og til og med gøy!

  • Du får Apex-heftet som brukes under kurset
  • Du får alle verktøyene du trenger for å skjønne medikamentregning
  • Du kan vinne premier i quizen på slutten av kurset

Hva lærer jeg?

Image

Kurset gir deg verktøyene som trengs for å være best mulig rustet for både eksamen og klinisk praksis. Gjennom illustrerende eksempler, varierte undervisningsmetoder og grundig gjennomgang vil du etter kurset kunne løse oppgaver som omhandler:

  • Dose, styrke og mengde
  • Fortynning
  • Tid
  • Dråper
  • Prosent

Hvem er kurset for?

Image

Kursopplegget er spesielt tilpasset sykepleierstudenter som skal ha eksamen i faget. Kurset vil også være relevant om man studerer eksempelvis vernepleie, paramedic eller radiografi, men er imidlertid åpent for alle som kunne tenke seg å delta!

Kurset er en ypperlig måte å komme inn i faget på, samt gi seg selv best mulig forutsetninger for å forstå og bestå medikamentregning.


Om Apex-kurs på Zoom

Image

Apex Intensivkurs har holdt kurs for tusenvis av studenter over hele landet siden 2016, og er kjent for pedagogiske og underholdende kurs. Undervisningsteamet består av medisinstudenter og leger som brenner for formidling av medisinsk kunnskap.


  • Vi sees på kurs!


Meld deg på her


Du melder deg enkelt på ved å klikke på knappen under. 

Påmelding


"Kursholderne var superflinke og forklarte stoffet på en måte som gjorde det lett og interessant! Korte historier, humor og demonstrasjoner gjorde stoffet lett å huske. Likte også at det viktigste ble tatt med og tegnet ned på en forståelig måte. Utrolig god hjelp til eksamen og ikke minst til praksis. Superfornøyd!"- Student NTNU Gjøvik

"Etter kurset skjønte jeg så og si alt. Bestod på første forsøk!"- Marie, OsloMet

"Foreleserene gjorde temaene spennende å høre på! Kult og effektivt med heftet som skulle fylles ut sammen."- Student NTNU Gjøvik