INTENSIVKURS I ANATOMI, FYSIOLOGI OG BIOKJEMI

Enkleste vei til eksamen!Meld deg på her

En kveld om kroppen er en god investering! 


En reise gjennom kroppen på fire timer


Vi bruker Apex-heftet som utgangspunkt for å tegne og forklare kjernepensum i faget Anatomi, fysiologi og biokjemi på en enkel, oversiktlig og spennende måte. Målet vårt er at du skal forstå de viktigste poengene i faget og bli inspirert til å lære mer.

Anatomi, fysiologi og biokjemi

Hva lærer jeg?


Vi tar sikte på at du skal forstå hvordan kroppens organsystemer fungerer. Du skal lære om prosessene som danner grunnlag for organenes funksjon, og du skal oppleve kurset som eksamensrelevant og gøy! Vi tar for oss følgende temaer: Hjertet og sirkulasjon, respirasjonssystemet, blodet, nyrene og urinveiene, nervesystemet, fordøyelsessystemet og hormonsystemet.
eksamen anatomi

Hvem er kurset for?


Kurset i Anatomi, fysiologi og biokjemi er laget spesielt for sykepleierstudenter som skal ha eksamen i faget, men er også svært relevant om man studerer fysioterapi, vernepleie, paramedic, radiografi, medisin grunnfag eller idrett. Hvert år har vi også mange ferdigutdannede sykepleiere og vernepleiere på kurs som ønsker seg en grunnleggende repetisjon av faget. Kurset er åpent for alle som ønsker å delta.

Anatomi, fysiologi og biokjemi

Om Apex-kurs


Apex Intensivkurs har holdt kurs for tusenvis av studenter over hele landet siden 2015, og er kjent for pedagogiske og underholdende kurs. Undervisningsteamet består av leger og medisinstudenter som brenner for formidling av medisinsk kunnskap.

eksamen anatomi

Lær med oss


Bestå eksamen i anatomi

undervisning du husker


  • Du får Apex-heftet til bruk gjennom kurset
  • Vi bruker praktiske og lettfattelige eksempler
  • Kurset bygger forståelse på en unik måte
Anatomi sykepleie

Av og for helsepersonell


  • Utviklet spesielt for fremtidens helsepersonell
  • Laget av leger med erfaring både fra klinikk og forskning
  • Presentert sånn at du husker
Anbefalt kurs anatomi

Topp rating


Apex har undervist tusenvis av studenter og helsepersonell over hele landet siden 2015. Vi brenner for effektiv undervisning som engasjerer, underholder og inspirerer til videre læring!


meld deg på her

Superstudent i dag, dyktig helsepersonell i morgen! 


Hva sier andre?Jeg bestod på første forsøk takket være dette kurset! Anbefales virkelig!


Silje


Sykepleierstudent, USN DrammenBestod eksamen etter kurset med dere! Tusen takk for et bra kurs, og takk for alle svarene jeg fikk. Dere er gull verdt! 


Andreas


Sykepleierstudent, OsloMetFantastisk engasjerte forelesere som gjør stoffet så lett å få tak på, på kort tid! Verdt hver eneste krone! Lærte mer her enn hva jeg noen gang har gjort på noen annen skole. Fantastisk!!


Silje Nybakken


AmbulansefagNettkurset var kjempebra. Føler nå at jeg har fått et stort forsprang!


Marie A.


Sykepleierstudent, UiANettundervisningen har hjulpet meg kjempemasse. Jeg bestod eksamen i dag! 


Marthe


Sykepleierstudent, NTNU TrondheimDe presenterte stoffet på en systematisk og enkel måte. Matematikken og utregningene ble ikke så komplisert som man tenker!


Karoline


Sykepleierstudent, VID BetaninenDe forklarte ting på en enkel måte i forhold til lærebøkene, og brukte hjelpemidler på en måte som gjorde at det ble morsomt.


Anita


Sykepleierstudent, OsloMetSupert kurs som presenterer temaene på en svært lettfattelig måte.


Benedicte


Sykepleierstudent, LovisenbergVeldig bra kurs! Fint med litt oppfriskning av anatomi og sykdomslæren! Gode og engasjerte kursholdere. 
Hanne B.


Operasjonssykepleier, ElverumJeg fikk ny forståelse og motivasjon til faget. Anbefales på det sterkeste til alle andre som sliter med medikamentregning, tommel opp fra meg! 


Silje Lange


Sykepleierstudent, VID
Jeg bestod eksamen på første forsøk. Stooor takk til dere! 


Sara Nielsen


Sykepleierstudent, OsloMetInnholdet var veldig greit forklart. Veldig brukervennlig nettkurs!  


Renate


Sykepleierstudent, USN Bakkenteigen